keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Pintamateriaalien valinta


Valmiusastetodistuksen mukaan talostamme on 40% valmiina. Tällä viikolla saapuivat kattotiilet ja viikon päästä tehdään lattiavalut. Oli siis aika käydä tekemässä valintoja sisätilojen pintamateriaalien suhteen. Käytössämme on Värisilmän laajat valikoimat. Latasin muutamia kuvia havainnolistamaan hiukan värimaailmoja. Nämä eivät nyt täysin vastaa todellisuutta, mutta laminaatit, laatat, työtasot ym. sopivat keskenään yhteen sävyjensä puolesta ja laattojen ja kaakeleiden kokoeroilla leikitellen saamme elävyyttä tilojen ilmeeseen.

Laminaatti hallitsee yleisiä tiloja sekä makuuhuoneiden lattiapintoja.Valintamme on Nevada Pine leveälankkuinen laminaatti mikä sopii yhteen tehdyn pöytätasovalinnan kanssa. Eteisaulaan tulee laminaattiin sopiva 30x60cm laatta.


 Eteisaulan laatta 30x60cm

Eteisessä sijaitsee wc-tila johon valitsimme samaa sävymaailmaa astetta vaaleampana. Laatan koko on 10x10cm. Seinät maalataan jokaisessa tilassa valkoisella sävyllä "Paperi".

Kylpyhuoneen ja saunan, kodinhoitohuoneen sekä ison makuuhuoneen yhteydessä olevan wc-tilan lattiaksi valikoitui musta-valkoinen värimaailma. Lattialaatan koko on 10x10cm, poikkeuksena pesuhuone jonne valitsimme mustan 45x45cm laatan. Suihkujen yhteyteen tulee Unidrainin pitkänmalliset lattiakaivot joten tuollainen isompi laatta sopii sinne erinomaisesti. 
 Kylpyhuoneen musta lattialaatta 45x45cm


Seinälaatta on mattavalkoinen 20x40cm, mutta siihen tuo hiukan eloa tuollainen kohopintainen hento pilkku.


Kodinhoitohuoneen sekä keittiön välitilat ainoastaan maalataan valkoisella simppelin yleisilmeen saavuttamiseksi.

Lastenhuoneisiin valittiin molempiin yhdelle seinälle tehostetapetti. Muuten seinät ovat valkoiset. Tytölle tuollainen hento vaaleanharmaa graafisella kuviolla (Wonderland Stjärnflor 1464) ja pojalle leikkisämpi merirosvotapetti (Lilleby 2673).Kuvat Värisilmän sivuilta.

Tällaisilla valinnoilla :) Enpä taas malta odottaa kun pääsen näkemään kokonaisuuden oikeassa ympäristössä.

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti