torstai 22. kesäkuuta 2017

Kurkistus saunaan ja kylpyhuoneeseen


Sauna- ja kylpyhuoneosastolla on värikontrasteja. Lattioihin tulee mustaa laattaa ja seiniin valkoista. Saunan sekä pesuhuoneen kattoon tuli musta kuusipaneeli ja lauteet nakutellaan vaaleasta haavasta. Saunan katossa on valaistuksena pieniä kuituvaloja kuin tähtitaivaana. Niiden paikat kävimme merkkaamassa sähköasentajaa varten.Saunaosastolla ei mitään kovin erikoista ole, mutta tahdoimme saunan yhdelle seinälle hiukan lisää lasia. Siksi tuo yksi seinä on muurattu vain puoleen väliin. Tilaan tulee kaksi suihkua ja jo aikaisemmassa postauksessa mainitsemani Unidrainin pitkulaiset lattiakaivot.


Kiukaaksi valikoitui tällainen. Ylimääräinen lasiseinä muuten vaatii kiukaan tehoilta hiukan enemmän, koska lasi läpäisee lämpöä enemmän ulkopuolelle.
Harvia Cilindro (kuva K-Rauta.fi)

Puolisoni haaveili puukiukaasta uuteen saunaamme, koska edellisessä omakotitalossa sellainen oli. Päädyimme kuitenkin kustannussyistä sähkökiukaaseen ja asennamme sitten pihamaalle metsänlaitaan tynnyrisaunan puukiukaineen.  Ja jos semmoisen paljunkin tai pienen ulkoaltaan saisi :)

Saunan sisustaminen on jo kovasti mielessä. Musta-valkoiseen tilaan sopisivat värikkäät kylpypyyhkeet kivasti. Lisäksi aion hankkia (tai saada syntymäpäivälahjaksi) KOLOn mustan kiulun. Tynnyrisaunaan sama valkoisena.


Ja pari tällaista teräsvatiakin mahtuu.

Lapuan Kankureiden pellavaiset saunatekstiilit ovat ihania ja jo olemassa olevan laudeliinan kaveriksi täytyy tehdä lisää hankintoja.
Kotimainen suunnittelu ja muotoilu miellyttävät silmää erityisesti. Siksi näitä valintoja.

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti