lauantai 26. elokuuta 2017

Jihuu! Meillä on keittiö!

Työmaalla odotellaan nyt kovasti lattialaatan kuivumista, arvio on että lattioita päästään pinnoittamaan n. 3 viikon kuluttua. Meille tuli tavallista paksumpi laatta pienen sisätäytöissä tapahtuneen erehdyksen vuoksi, joten kuivuminenkin kestää hieman pidempään.

Työt ovat kuitenkin edenneet hienosti, pihatöiden ja kalusteiden asentamisen osalta. Talon päätyyn teimme istutusalueen, johon istutimme erilaisia havuja. Nurmikkoa meille ei tule.Etupihalle nikkaroimme portaat sisäänkäyntiin, ne syntyivät näppärästi Bauhausin valmiista reisilankuista ja siperian lehtikuusesta. Upotimme murskeeseen muutaman pihalaatan, johon reisilankut pultattiin kiinni - portaat helppo nostaa pois asfaltoinnin tieltä.

Keittiö on pääosin asennettu ja näyttää tosi hyvältä! Ihanan avaraa ja valoisaa. Työtason yläpuolelta olevista ikkunoista avautuu kaunis metsämaisema.Takka on myös saanut luukut, lattia saa vielä suojakseen lasilevyn.


Muiden huoneiden kiintokalusteet noudettelavat samaa pelkistettyä tyyliä.


Etupihalla on hieno iso terassi ja päätimmekin käsitellä nykyiset puutarhakalusteet uuteen uskoon mustalla Valtilla. Myös tämä vanha valurautapenkki sai uuden pintakäsittelyn.


Saunan ja kylpyhuoneen välille halusimme L-lasiseinän. Seinät on nyt tasoitettu ja vesieristetty. Kosteiden tilojen seinät ovat muurattuja harkkoseiniä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti