torstai 30. maaliskuuta 2017

Keittiövalintoja

Keittiövalintoja teimme kaksi viikkoa sitten Lahden Keittiömaailmassa missä on edustettuna A la Carte-keittiöt sekä Petra-Keittiöt. Täysin selvää oli, että kaapit ovat mattavalkoiset, välitila maalataan yksinkertaisesti valkoisella ja työtasot ovat vaaleat, mutta ilmeikkäät. Puolitoistatuntia meni ja valinnat olivat selvillä. Ainakin melkein :)

Alla on kaksi perspektiivikuvaa havainnollistamassa valintoja eli nyt saa antaa mielipiteensä otetaanko keittiö ilman noita vasemmanpuoleisia lasiovellisia seinäkaappeja vai kaappien kanssa?

Tässä kolmannessa kuvassa näkyy keittiön toinen seinusta eli L-muotoinen keittiö tulossa.


Onneksi tuo kvartsikomposiittiallas kuuluu vakiona toimitukseen, sillä nämä komposiittialtaat ovat kiehtoneet. Valintamme osui mustaan, koska keittotaso altaan läheisyydessä on musta. Tähän altaaseen saa ostettua lisävarusteina erilaisia osia mm. lasisen leikkuulaudan ja vihannesten huuhtelua varten siirreltävän lävikön.Työtasot ovat kaikkialla huushollissa tätä samaa eli käsittää keittiön, kodinhoitohuoneen sekä molemmat wc-tilat. 


Vetimiksi keittiön alakaappeihin valikoitui tällainen rosterinen lyhyehkö lippavedin. Rosteria on sitten myös kylmäkalusteissa ja uunissa joten valinta oli sillä selvä. Yläkaapeissa ei ole näkyviä vetimiä vaan kaapin alareunassa on vetoura. Tämä sama vedin löytyy sitten alumiinisena molemmista wc-tiloista sekä kodinhoitohuoneesta, sillä näissä tiloissa on kiinteissä valaisimissa sekä liukuovissa alumiinia. Pysyy sävyt yhtenäisinä.Kannattelevana ajatuksena on tehdä mahdollisimman ajattomia ja neutraaleja valintoja joita jaksaa katsella vuodesta toiseen ilman sen suurempia trendivirtoja noudattamatta. Kodin piensisustusta muuttamalla ja täydentämällä saamme sitten muutettua ilmettä vaikkapa niitä sisustustrendejä seuraten.

Jos viitsit niin jätä kommenttisi tuohon kaappiasiaan liittyen :)

Hanna

1 kommentti: